Groepstraining omgeving Duiven Keyme Personal Training

Groepsles

Groepstrainingen zijn tegenwoordig erg populair! Dit is natuurlijk niet voor niets… Keyme Personal Training zet de belangrijkste voordelen voor jou onder elkaar! 

We beginnen gelijk met het allerbelangrijkste voordeel; MOTIVATIE. Door te trainen in groepsverband verbetert je motivatie. Verzin jij ook altijd 100 excuses om niet te gaan trainen? Als je samen met andere mensen sport, heb je een extra stok achter de deur om toch te gaan! Je wilt je sportmaatjes en je personal trainer niet teleurstellen als je niet komt opdagen… Als je er eenmaal bent en de motivatie is lastig dan is Keyme Personal Training er voor jou om jezelf tot het uiterste te drijven en de lat hoog te leggen. 

Als er in groepsverband wordt getraind komt onze natuurlijke competitiedrang naar boven. Je wilt graag sneller en sterker zijn dan je sportmaatje! Dit zorgt ervoor dat jij een zwaarder gewicht pakt of meer herhalingen tilt. Hierdoor haal jij onbewust het uiterste uit jezelf en push jij jezelf naar een hoger niveau. 

De groepslessen bij Keyme Personal Training zijn altijd al helemaal uitgedacht voordat de training gaat beginnen. De groepstrainingen zullen elke keer variëren en elke spiergroep komt aanbod. Er zullen oefeningen worden uitgedacht met kettlebells, dumbells, slam rope/balls, elastieken en je eigen lichaamsgewicht. De groepslessen zijn zelfs met een blessure te volgen. Hierdoor hoef je dus niet je eigen trainingsschema in elkaar te puzzelen! Win-win-situatie! 

De groepslessen zijn voor iedereen toegankelijk ongeacht je leeftijd en sportniveau. Vrijwel alle oefeningen zijn aan te passen aan jou en dus lichter of juist zwaarder te maken. In de groepstrainingen zullen vaak veel herhalingen gemaakt worden op een stevig tempo. Hierdoor krijgt je uithoudingsvermogen een flinke boost! 

Last but not least; Groepslessen bij Keyme Personal Training zijn super gezellig! Het is een leuke en sportieve manier om nieuwe mensen te leren kennen.  Jullie hebben namelijk allemaal al een ding gemeen: fit worden bij Keyme Personal Training! 

Dus heb jij weinig discipline en soms een gebrek aan motivatie? Dan is groepsles bij Keyme Personal Training echt iets voor jou.

Samen met de andere fanatiekelingen uit de groep gaan we keihard aan het werk om jou               “KEY TO SUCCESS” te behalen! 

Bekijk hier de tarieven van de groepslessen!  

Lesrooster groepslessen