Voedingsadvies in Duiven en omstreken Keyme Personal Training

Voedingsadvies

Wil jij graag gezonder eten, afvallen of juist aankomen? Met het voedingsplan van Keyme Personal Training ben je al een stap in de goede richting van een gezonde levensstijl. De basis van een gezond en sterk lichaam is voldoende lichaamsbeweging, ontspanning maar vooral voeding is van essentieel belang! Hier wil ik jou graag een handje bij helpen!

Het doel is om een voedingsplan samen te stellen die aan sluit bij jouw persoonlijke situatie en wensen. We kijken samen naar wat het beste bij jou aansluit. Dit zal ik doen door middel van 24/7 begeleiding. Hierdoor kun jij op elk gewenst moment terecht als je tegen problemen aanloopt, voor vragen of extra motivatie. Naast voedingsadvies kun je bij mij ook terecht voor personal training voor net dat extra duwtje in de rug!

Mijn doel is om samen een gewenst en blijvend resultaat te behalen!

Plan van aanpak!

Kennismakingsgesprek (30 minuten)

Graag nodig ik jou eerst uit voor een gratis kennismakingsgesprek. In het gratis kennismakingsgesprek kijken we naar jouw persoonlijke doelen en wensen. In dit gesprek zal ik natuurlijk wat meer vertellen over mezelf en mijn werkwijze. Klik hier om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen!

Intakegesprek (60 minuten)

Voordat we samen aan de slag gaan vindt er een intakegesprek plaats. In dit gesprek gaan we je huidige levensstijl in kaart brengen. Hierbij kijken we naar het huidige voedingspatroon en ook eventueel het beweegpatroon. Daarna zal ik een persoonlijk voedingsplan opstellen dat volledig bij jou levensstijl aansluit. In dit gesprek stellen we samen persoonlijke doelstellingen op. Tijdens dit traject zullen er ook tussentijdse wegingen en metingen plaatsvinden, deel ik tips & tricks en mijn ervaring voor een beter resultaat! Voor mij is het belangrijk dat je te allen tijde bij mij terecht kan voor vragen; ik ben daarom ook 24/7 beschikbaar om het gewenste resultaat te behalen!

Weging/meting

Wil je tussendoor extra inzicht in de vooruitgang, maar heb je geen punten om te bespreken over de begeleiding of het voedingsplan? Doe dan een losse weging of meting. Hierbij wordt het gepersonaliseerde voedingsplan niet aangepast. Het is superhandig om regelmatig losse wegingen te doen. Het biedt namelijk een goed inzicht in het verloop van het proces.

Naast voedingsadvies kun je bij mij terecht voor personal training. Met mij als personal trainer ben ik jouw persoonlijke stok achter de deur om net dat beetje extra gas te geven. Voedingsadvies kun je ook perfect combineren met de groepstrainingen van Keyme Personal Training. Liever samen training met je sportmaatje? Met de duo trainingen van Keyme personal training ervaar je de aandacht, motivatie en coaching van een personal training, alleen nu kan je er samen voor gaan.

 

Ga jij met mij op zoek naar jouw “KEY TO SUCCESS”?

 

Benieuwd naar mijn tarieven? Klik dan hier!