Aanbod Keyme Personal Training

Personal training

Zoek jij vaak excuses om niet te gaan sporten, neemt jouw motivatie na het verloop van de tijd af of boek je weinig vooruitgang? Met Keyme personal training gaan we samen voor de volle 200% om dit te veranderen! Ik ben jouw persoonlijke stok achter de deur om net dat beetje extra gas te geven.

Het is tijd voor actie!

Keyme Personal Training staat namelijk te springen om jou te begeleiden in het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. Personal training is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je sportervaring of leeftijd. Of je nu gewicht wilt verliezen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of juist zwaarder wilt worden op een verantwoorder manier? Wat jouw doel ook is, ik sta 24/7 voor je klaar om samen te werken naar jouw persoonlijk doel(en). Ik ben namelijk niet alleen je trainer, maar ook jouw persoonlijke coach!

Bij personal training kun je denken aan de vele voordelen, zoals:

  • Een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw persoonlijke doelstelling(en)
  • Een goede stok achter de deur. Ik zal je motiveren en inspireren
  • Ik zoek samen met jou de grens op
  • Elke week of maand metingen, zodat je ziet waarvoor je het doet
  • Personal training is de meest effectieve trainingsvorm
  • Eén op één begeleiding en individueel aandacht
  • Personal training bespaart tijd en geeft een optimaal resultaat

Gratis kennismakingsgesprek (30 minuten)

Graag nodig ik jou eerst uit voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we wat je wilt bereiken, vertel ik graag meer over mijzelf en mijn werkwijze, bespreken we je medische en sportieve achtergrond en kijken we wat het beste bij jou past. Klik hier voor een gratis kennismakinggesprek.

Naast personal training kun je bij mij terecht voor voedingsadvies op maat en kun je personal training perfect combineren met de groepslessen van Keyme personal training. Liever samen training met je sportmaatje? Met de duo trainingen van Keyme personal training ervaar je de aandacht, motivatie en coaching van een personal training, alleen nu kan je er samen voor gaan. Klik hier om meer te lezen over duo training.

 

Ga jij met mij op zoek naar jouw “KEY TO SUCCESS”?

 

Benieuwd naar mijn tarieven? Klik dan hier!