Jouw 'KEY TO SUCCES' behalen? Schrijf je nu in voor een GRATIS proefles!

Reviews

Heb je personal training bij mij gevolgd, mee gedaan aan een groepsles, een persoonlijk voedingsplan gevolgd of heb je een algemene ervaring bij Keyme Personal Training?

Help mij Keyme Personal Training te verbeteren en anderen te inspireren en                  laat een review achter! 

Ik wil iedereen hartelijk bedanken die een review heeft achtergelaten!

Reacties

Debby van Cleef
2 jaar geleden

Aanmelden bij Keyme Personal Training is het beste wat ik voor mezelf heb gedaan. Hij is zeer professioneel, benaderbaar en vind een perfecte balans tussen verantwoording en ondersteuning voor alle niveau’s en leeftijden en elke training is dan ook weer anders.

De personal trainingen wie ik 1x per week erbij doe zijn erg goed afgestemd op wat ik kan doen en worden steeds uitdagender naarmate de sessies vorderden. Het maakt echt een verschil om te trainen met een professional die niet alleen techniek begrijpt, maar ook echt kijkt naar wat jij kan. Ik voel me zeker sterker en fitter. Beveel hem ten zeerste aan!”

Liz van Essen
2 jaar geleden

Sinds Juli 2020 aan de slag gegaan bij Keyme met 1 à 2 X in de week personal training. Ik ben hier mee gestart om sterker en strakker te worden. Super tevreden en blij met de geboekte resultaten 🏋🏼‍♀️

Zelf vond ik lastig om aan de slag te gaan in de gym en welke oefeningen bij mijn lijf paste om het gewenste resultaat te bereiken. Hierin heeft Keyme mij begeleid. Nu weet ik hoe ik aan de slag moet gaan om resultaat te boeken. Daarnaast is elke training weer een uitdaging wat het trainen leuk houd en daarnaast je motivatie ook behoud. Bovendien is Keyme een sympathieke & gezellig vent en houd hij rekening met je eigen wensen. Een dikke aanrader 👍

Steven Tjassens
3 jaar geleden

Als onderdeel van mijn opleiding op de Politieacademie is het van belang op een hoog level van professionele fitheid te zijn en te blijven. Daarvoor moet je in de opleiding de Professioneel Fit-test halen. Nadat ik in oktober 2019 geopereerd was aan een gescheurde voorste kruisband en binnenmeniscus, heb ik besloten om tijdens en na mijn revalidatie op zoek te gaan naar personal coach/trainer die mij tot het gewenste level van fitheid kon brengen.

Via Facebook ben ik terechtgekomen bij Keyme.
Na een fijne kennismaking ben ik met Keyme aan de slag gegaan met een duidelijk doel: de test halen. Op dat moment had ik nog weinig vertrouwen en was dit naast de fysieke uitdaging ook een mentaal dingetje. Ik heb tien 1-op-1 trainingen gevolgd waarbij ik uitstekend door Keyme ben begeleid: écht persoonlijke ondersteuning, een afgemeten voedingsplan, tips en tricks waar ik echt naar op zoek was en bovenal zeer betrokken bij mijn persoonlijke uitdaging. Daarbij is de trainingslocatie zeer prettig met goede faciliteiten.

Keyme is een sympathieke op-en-top professional die weet wat hij kan en kan zijn enthousiasme perfect overbrengen door middel van zijn coachingswijze en kennis.

Vandaag heb ik de test op de Politieacademie uitgevoerd en succesvol afgerond. Waar ik begon zonder vertrouwen, ben ik nu megatrots en ben ik Keyme ontzettend dankbaar. Voor persoonlijke begeleiding zou ik hem dan ook 100% aanraden.

Joris Kuijpers
3 jaar geleden

Een echte aanrader!
Ik heb zo vaak geprobeerd om af te vallen en soms lukte dat ook, maar na een tijdje schoot ik weer terug naar mijn oude gewicht. Totdat ik in januari 2019 bij Keyme begon. Hij heeft mij zo ontzettend veel geleerd en bij gebracht op het gebied van voeding en bewegen. Daarnaast is hij ook nog eens een echte motivator, waardoor ik mijn doelen kon behalen. Zonder hem was ik nooit zover gekomen.

Reactie plaatsen