Personal training - Mijn eerste succes verhaal

Gepubliceerd op 13 oktober 2021 om 13:11

"Zonder Keyme Personal training was ik nooit zo ver gekomen." Dit zijn de krachtige maar vooral mooie woorden van Joris. Deze topper is namelijk in januari bij Keyme Personal Training de strijd aangegaan tegen de kilo’s.  Joris wilde echt wat aan zichzelf veranderen, maar wist niet goed hoe. Hij had hierbij ‘THE KEY TO SUCCESS’ nodig.

Personal training

Joris en ik zijn in het begin meteen hard van start gegaan. NO EXCUSES ANYMORE! De eerste twee maanden zijn we samen erg intensief bezig geweest, omdat hij de juiste motivatie en coaching echt nodig had. Ik gaf Joris drie keer in de week personal training. Naast deze personal training was hij ook nog actief als keeper bij sportclub Groessen. Beweging en conditie was er dus zeker voldoende. Joris heeft daarom bij mij erg veel resultaat behaald op het gebied van krachttraining. Elke week bleef ik Joris uitdagen en op deze manier werd hij sterker en vlogen de kilo’s eraf. Ook zijn motivatie en zelfvertrouwen kregen een BOOST! Ik heb Joris niet alleen geholpen met afvallen, maar ik heb ook mijn kennis op het gebied van krachttraining mogen overdragen. Joris boekte al snel veel vooruitgang en na een aantal maanden had hij veel minder begeleiding nodig. Joris kwam vanaf dat moment nog maar één keer per week bij Keyme Personal Training. Door zijn verbeterde houding, kennis en zelfmotivatie is deze topper nu in staat om alleen naar de sportschool te gaan en zijn eigen sport- en rustdagen in te vullen.

Persoonlijk voedingsplan

Om het doel van Joris te behalen, red je het helaas niet alleen met intensief sporten. Voeding is namelijk uiterst belangrijk in dit proces. Joris gaf in het kennismakingsgesprek aan dat hij vaak had geprobeerd af te vallen, maar na een tijdje weer terugschoot in zijn oude gewicht. Samen hebben Joris en ik gekeken naar zijn wensen en levensstijl. Hierop heb ik een persoonlijk voedingsplan gemaakt waardoor hij niet al te veel gewoontes hoefde te laten. Het was voor mij uiterst belangrijk dat Joris in alle tijde bij mij terecht kon. Daarom was ik 24/7 beschikbaar voor zijn vragen. Na een tijdje wierp de personal training en het persoonlijk voedingsplan zijn vruchten af en begon Joris lichaam positief te veranderen. In het vervolgconsult bespraken we de stand van zaken en kwamen we tot de conclusie dat Joris nu in staat was zelf de juiste beslissingen te nemen op het gebied van voeding.

 

Joris is het perfecte voorbeeld dat echt alles mogelijk is. Hij is maar liefst 49 kilo afgevallen! FANTASTISCH! Als personal trainer kan ik alleen maar zeggen dat ik apetrots ben op Joris hoe hard hij hiervoor gebuffeld heeft. Uiteindelijk heeft hij het helemaal zelf voor elkaar gekregen, alleen soms heb je net dat extra duwtje in de rug nodig om je 'KEY TO SUCCESS'  te behalen.

 

Heb jij nou ook dat ‘extra duwtje in de rug' nodig? Ik sta te springen om met jou aan de slag te gaan!   KLIK HIER om een GRATIS kennismakingsgesprek aan te vragen.

 

KLIK HIER voor meer informatie voor personal training. Liever persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding? KLIK HIER voor meer informatie.

 

Sportieve groet,

Keyme Bosman

 

 

Rating: 5 sterren
4 stemmen

 

Ik ben heel benieuwd wat jij vindt van de transformatie van Joris? Laat hieronder je reactie achter! 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.