Jouw 'KEY TO SUCCES' behalen? Schrijf je nu in voor een GRATIS proefles!

Over mij pagina

Over mij

"Ik ben ervan overtuigd dat alles haalbaar is”. 

 

Mijn naam is Keyme Bosman. Van kleins af aan ben ik al gek op sporten. Mijn passie voor voetbal begon al op 4-jarige leeftijd. Door mijn motivatie en fanatieke instelling heb ik het zelfs tot de tweede divisie bij voetbalvereniging TEC geschopt. Als je op dit niveau voetbalt, komt er naast training en wedstrijden ook een stukje voeding en krachttraining bij kijken. Ik merkte als snel dat dit mijn interesses wekte. Vanaf mijn 18e ben ik daarom ook gestart met fitnessen en het bijhouden van mijn dagelijkse voeding. Ik kwam er al snel achter dat er op fitness- en voedingsgebied erg veel resultaat viel te behalen. Om deze reden ben ik uiteindelijk dan ook gestopt met het voetballen op hoog niveau, zodat ik mij volledige kon gaan focussen op fitness. 

 

Op dit moment zit ik in de afstudeerfase van de Hbo-opleiding Sportkunde. Door deze opleiding ben ik erachter gekomen dat naast mij passie voor sport, ik erg veel waardering haal uit het persoonlijk begeleiden van mensen. Het mooiste aan mijn werk vind ik het resultaat dat ik samen met mijn leden behaal. Naast mijn werk vind ik het belangrijk om goed in mijn vel te zitten. Daarom fitness ik regelmatig, doe ik aan hardlopen en voetbal ik twee keer in de week in een vriendenteam in Groessen. 

 

Keyme Personal Training is een plek waar je op elk gewenst moment kunt starten, ongeacht je niveau of ervaring. Ik zorg voor persoonlijke en toch betaalbare trainingen onder vriendelijke en zorgvuldige begeleiding. Keyme personal training bevindt zich in Groessen, in de directe omgeving van Loo, Duiven, Westervoort en Zevenaar. Keyme Personal Training is een plek waar je van jong tot oud kan sporten op verschillende manieren, waarbij een gezellige en veilige sfeer erg belangrijk is.  

 

Bij Keyme Personal Training kun je terecht voor personal training, duo training, groepstraining en/of voedingsadvies. Er zijn bij mij dus meerdere mogelijkheden, maar wat jouw doel ook is, ik ga met jou op zoek naar jouw ‘KEY TO SUCCES’. Mijn ambitie is dat elk lid zo gezond en tevreden mogelijk de deur uitgaat. Dit doe ik door samen te kijken naar verschillende aspecten zoals: beweging, voeding en mindset. 

 

Zoals je kunt lezen ben ik zeer gedreven, energiek en iemand die er voor de volle 100% voor gaat. Ik kan niet wachten om deze mindset ook op jou over te brengen. Wat vandaag onmogelijk lijkt, wordt op een dag je warming-up! 

 

Ga jij met mij op zoek naar jouw KEY TO SUCCESS?


Volg mij op social media en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Keyme Personal Training, handige sporttips en interessante voedingsweetjes.